Persberichten

NancyW kiest graag voor een originele aanpak. Wij maken geen gebruik van een standaard persbericht, maar kiezen juist voor een creatieve, originele opmaak zodat het persbericht opvalt én uitnodigt om te lezen. We versturen het persbericht als PDF met begeleidende boodschap naar een uitgebreid persbestand wat bestaat uit o.a. landelijke en regionale media, tijdschriften, tv en radio, online media en diverse blogsites.

Maar NancyW gaat verder dan enkel versturen. Persberichten worden ook omgezet naar een afbeelding. Deze afbeelding gebruiken we op social media, maar wordt ook gepubliceerd op onze drukbezochte magazines Banger Sisters en Bezeten Boeken. Na publicatie worden deze nog eens extra onder de aandacht gebracht via diverse accounts op social media. De persberichten van NancyW worden dus veel breder onder de aandacht gebracht, maar komen ook direct bij de consument.

Veder is bij NancyW veel mogelijk. Alleen een persbericht laten ontwerpen en zelf versturen of alles door NancyW laten verzorgen, je kunt precies kiezen wat bij je past. Een persbericht van NancyW is dan ook een goed idee om je boek, bedrijf of product onder de aandacht te brengen.


* Persberichten worden voor verzending en/of publicatie eerst verstuurd ter goedkeuring.
  Publicaties en reacties naar aanleiding van persberichten zijn uiteraard niet gegarandeerd.