Promotie

Er gaat nogal wat tijd en geld in een actieve benadering naar de pers zitten. Een persbericht opstellen en versturen, de juiste contacten, er komt nogal wat bij kijken. Natuurlijk kun je zelf aan de slag gaan... Wat je ook kunt doen is de promotie uit handen geven aan NancyW.

Ervaring uit freelance werkzaamheden in het commercieel schrijven heeft geleerd dat promotie soms tijdrovend en duur kan zijn. NancyW onderscheidt zich dan ook van de grote hoop door haar tarieven bewust laag te houden. Op die manier kunnen wij op een voordelige manier uitgeverijen, auteurs, maar ook webwinkels en fabrikanten helpen hun boeken of producten onder de aandacht te brengen

 

In de afgelopen jaren ontwikkelde ik het talent om de dingen op hun meest positieve wijze naar voren te brengen en zo op een effectieve manier de aandacht te vestigen. Bij NancyW beschikken we dan ook over de nodige ervaring in het maken van persberichten, het onderhouden van contacten en het up to date houden van persbestanden. Een enthousiaste en respectvolle benadering en daarnaast een indrukwekkend netwerk, persbestand en de twee drukbezochte webmagazines Banger Sisters en Bezeten Boeken zorgen voor de rest.

Benieuwd wat NancyW voor jou kan betekenen?
Klik op onderstaande buttons voor meer informatie