Promotie artikelen, recensies, interviews en boektrailers

Een promotie artikel is een originele manier om je bedrijf of producten direct onder de aandacht van de consument te laten brengen. In een informatief artikel brengen we je bedrijf op een enthousiaste manier naar voren en verwerken een directe link naar je website en/of webwinkel. Wil je liever een specifiek product onder de aandacht brengen, ook dat kan natuurlijk! De promotie artikelen worden met een passende afbeeldingen gepubliceerd op het veelgelezen online magazine Banger Sisters. Daarnaast worden de artikelen uiteraard extra onder de aandacht gebracht via social media.

Zelf een artikel of persbericht geschreven en op zoek naar een platform om deze te publiceren? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard worden ook deze artikelen extra onder de aandacht gebracht via divese accounts op social media.

Graag een recensie op onze twee drukbezochte magazines? Geen probleem, een recensie is ook los van de promotiepakketten te bestellen. In onze recensies zijn we uiteraard eerlijk, we benaderen alles van de positieve kant en brengen de pluspunten naar voren. Respect voor de auteur en zijn of haar werk is hierbij het uitgangspunt. Onder de recensie plaatsen we een directe link naar je boek op Bol.com zodat men deze meteen kan bestellen. Uiteraard wordt de recensie gepubliceerd op Banger Sisters én Bezeten Boeken en daarnaast extra onder de aandacht gebracht via social media van NancyW en beide magazines.

Ook een los interview behoort tot de mogelijkheid. Deze wordt afgenomen via de mail.

Daarna wordt het interview met passende afbeelding gepubliceerd op Banger Sisters én Bezeten Boeken en daarnaast uiteraard extra onder de aandacht gebracht via social media van NancyW en beide magazines.

* Promotie artikelen worden voor verzending en/of publicatie eerst verstuurd ter goedkeuring.